Statutární město Brno
Městská část Brno-Slatina

  Dnes je 30.04.2017
  Svátek má Blahoslav, zítra

Úvodní stránka

Směny bytů

Akce

Odkazy

Mapa stránek

SMSinfo

  Vyhledat

Základní informace

Městská část

Samospráva

Úřad MČ

Řízené organizace

Kultura, sport ...

Ulice, PSČ, místopis

Slatinský tisk

Úřední deska, vývěska

Aktuální informace

Formuláře

Užitečné informace

Profil zadavatele VZ

POTŘEBUJI:

Telefonovat...


Stáhnout si formulář...


Vyřídit si na úřadu...


Zaslat e-mail...


Odebírat SMS zprávy...


CZECH-POINT CZECH-POINT


Další témata

Archiv

Archiv úřední desky

Ekologie, životní prostředí

Evropská unie

Městská policie v Brně

Občanská společnost

Ochrana obyvatelstva

Společnost a politika

Volby, referenda

Zdraví, zdravotnictví

KONTAKTY:


Úřad městské části Brno-Slatina

Budínská 88/2
PSČ 627 00
Brno
telefonní kontakty
fax: +420 545 216 285
ID datové schránky: bj9b3rx
info(zavináč)
mcslatina(tečka)cz




NOVINKY

 

ZASEDÁNÍ ORGÁNŮ MČ:

Zasedání ZMČ v roce 2017:
16.02., 27.04., 22.06., 21.09. a 14.12.
 
Zasedání RMČ v I. pololetí 2017:
11.01., 25.01., 08.02., 22.02., 08.03., 22.03., 05.04., 19.04., 03.05., 17.05., 31.05., 14.06. a 28.06.

UMÍSTĚNÍ STRÁNEK:

Doména www.mcslatina.cz hostuje na serveru





Úvodní stránkaArchiv (Oznámení) ► Upozornění Celní správy ČR pro obchodníky a prodejce lihovin o povinné inventarizaci zásob

27.04.2005

Upozornění Celní správy ČR pro obchodníky a prodejce lihovin o povinné inventarizaci zásob

Celní správa České republiky ve snaze vyjít vstříc obchodní a podnikatelské veřejnosti upozorňuje na některé povinnosti spojené s aplikací zákona č. 676/2004 Sb., o povinném značení lihu, resp. „kolkování" lihovin, jenž nabývá účinnosti dne 1. července 2005.

Právnické a fyzické osoby, které dovážejí, skladují a prodávají lihoviny ve spotřebitelském balení o obsahu 0,2 1 a větším (s obsahem alkoholu 15 % vol. a vyšším), mají povinnost provést ve svých provozovnách (výrobní podniky, velkoobchody, maloobchody, ale i místa, kde jsou lihoviny rozlévány ke konzumaci - restaurace, pohostinství, bufety apod.) ke dni 1. července 2005 inventarizaci jejich zásob.

Výsledky této inventury - inventární soupis - mají povinnost následně předat místně příslušnému celnímu úřadu (dle místa, kde byl líh inventarizován), a to nejpozději do 31. července 2005.

Celní úřad potvrdí převzetí inventárního seznamu na jeho kopii, kterou je osoba - podnikatel povinna uschovat pro případnou kontrolu.

Podrobnější informace o inventarizaci a její formě, resp. struktuře písemné inventární sestavy, mohou povinné subjekty získat prostřednictvím speciálního odkazu na internetu Celní správy ČR (www.cs.mfcr.cz), případně na místně příslušném celním úřadu.

Upozorňujeme dále, že inventarizované zásoby neznačených („nekolkovaných") lihovin lze doprodávat pouze do konce letošního roku.

Lihoviny vyrobené nebo dovezené na území České republiky po 1. 7. 2005, již musejí být označeny kontrolní páskou („kolkem") umístěnou přes uzávěr lahve.

Kontaktní telefon Celního úřadu Brno: 548139117

redakce


Formátování pro tisk
    


 

 

Diskusní příspěvky k článku: Upozornění Celní správy ČR pro obchodníky a prodejce lihovin o povinné inventarizaci zásob


Tématicky související články (řazeno podle data zveřejnění):

 

Základní informace

Městská část

Samospráva

Úřad MČ

Řízené organizace

Kultura, Sport

Ulice, PSČ, místopis

Slatinský tisk

Úřední deska, vývěska

Aktuální

Vyhledat

 

Weby organizací a útvarů
zřízených MČ
Slatinská občanská
sdružení
Statistiky Validita kódu
Odkaz na stránky ZŠ a MŠ Brno, Jihomoravské nám. 2
Odkaz na stránky ZŠ Brno, Přemyslovo nám. 1
Odkaz na stránky MŠ Brno, Jihomoravské nám. 5
Odkaz na stránky Jednotky sboru dobrovolných hasičů Brno-Slatina
Odkaz na stránky Historického kroužku
RSS kanál stránek Divadla J.K.Tyla
Odkaz na stránky slatinských stárků
Odkaz na stránky fotbalového oddílu SK Slatina
[Valid RSS]
Valid XHTML 1.0 Transitional


Založeno v prosinci 1999 | Provozovatel Úřad MČ Brno-Slatina | Webdesign & programming © 2003-2017 Radim Janků  Programming & Design by Radim Janku